Restoran Galija - Usuge


Limuzina Chrysler 300C - Srebrna krstarica

Mladencima i njihovim najbližim prijateljima omogućavamo prevoz jednom od najluksuznijih svetskih limuzina marke Chrysler 300C Limousine. Unutrašnjost limuzine je prilagođena i najprohtevnijim klijetima. Sedišta su presvučena kožom. Na dohvat ruke je hlađeni mini bar sa odabranim pićima. Dobro raspoloženje tokom vožnje obezbeđuje Hi-Fi sistem sa muzikom koju klijenti biraju kao i specijalni svetlosni efekti. Kabina je klimatizovana bezšumnim klima uređajem. Određenu intimnost garantuju zatamnjena stakla. U svemu ovom može uživati do osam osoba.

Ova limuzina je dostupna za iznajmljivanje svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima.

Restoran Galija limuzina

Hrana i piće

U ponudi imamo najkvalitetnija odabrana jela domaće i internacionalne kuhinje. Sva jela se spremaju od najkvalitetnijih namirnica koje se mogu naći na domaćem tržištu. Jela spremaju kuvari sa višegodišnjim stažom.

U dogovoru sa klijentima, obezbeđujemo kvalitetna domaća i strana pića. Možemo se pohvaliti za uspešnu saradnju sa najpoznatijim vinarijama iz Srbije i okruženja i time garantovati visok kvalitet vina koja služimo u našem restoranu.

Restoran Galija hrana i pice

Bazen

U sklopu restorana je i bazen za plivanje. Na obodu bazena su uređene površine na kojima se nalaze dva letnjikovca kapaciteta do 150 mesta. Posebno je prijatno za vreme letnjih žega boraviti na ovom mestu. U dogovoru sa mladencima, angažujemo matičara koji na posebno prilagođenom mestu vrši ceremoniju građanskog venčanja sa koktelom.

Restoran Galija bazen

Vatromet

Da bi događaj bio nezaboravan, restoran Galija organizuje bogat vatromet, sa stručnim pirotehničarem. Nema gosta koji posle spektakularno izvedenog vatrometa ostaje ravnodušan.

Restoran Galija vatromet

Dekoracija

Znajući koliko prijatan ambijent znači za provod i opšti utisak o svadbi, mi iz restorana Galija uvek angažujemo stručnjake za dizajn prostora i unutrašnju dekoraciju. Dovoljno je da nam kažete opšte odrednice kako bi ste želeli da izgleda prostor i naše mlade kolege će to pretočiti u stvarnost bilo da se radi o dekorisanju nameštaja, zidnim ukrasima ili o cvetnim aranžmanima...

Restoran Galija dekoracija

Fotografisanje

Posebno se ponosimo našim fotografom sa kojim sarađujemo od samog početka. Koristeći savremenu tehnologiju, veoma brzo na stolu ispred vas će se naći u ponudi kvalitetne fotografije. U skladu sa vašim željama, moguće je da vaše fotografije dobijete u različitim formatima: na kvalitetnom foto papiru, na DVD-u ...

Restoran Galija fotografisanje